Bijzondere momenten

Geslaagd

Het harde werken wordt dan eindelijk beloond. Na al die inspanning en stress is het dan eindelijk zover...
Je bent geslaagd!

Geslaagd voor school, cursus, rijexamen, zwemmen, veter strikken of wat dan ook. Een mooi moment om iemand een fruitgeschenk cadeau te doen. Een  origineel, lekker en gezond cadeau voor iedere geslaagde.

Jubileum

Heb je een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen. Of dat je collega nu 25 jaar bij de zaak zit, je 12½ jaar getrouwd bent, of iemand al 10 jaar fantastisch vrijwilligerswerk verricht, een fruitgeschenk doet het altijd goed.

Ziek

Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. Althans dat is wat vaak wordt gezegd wanneer iemand ziek is. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn.

Een fruitgeschenk is een ware bom aan vitamines. Van kiwi's tot ananas, van sinaasappelen tot aardbeien. Jij roept, wij maken.

Jarig

Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Je man of vrouw, zoon of dochter, familielid, vriend of vriendin, kennis, buurvrouw of buurman of collega is jarig. Een mooi moment om deze persoon eens in de bloemetjes te zetten, maar dan niet letterlijk.

Heb je er wel eens aan gedacht om een fruitgeschenk cadeau te geven? Gezond, lekker en bovenal bijzonder orgineel. Je zult versteld staan van de reacties.

Tot ziens

Er is altijd een moment van afscheid. Iemand gaat met pensioen, gaat voor langere tijd naar het buitenland of verlaat zijn trouwe buren voor nieuwe buren.

Hoe dan ook, dit mag niet ongemerkt voorbij gegaan worden. Maak daarom van het afscheid een vrolijk en fris gebeuren en verras ze met een heerlijk fruitgeschenk, zodat ze de eerste twee weken al smullend van je kunnen nagenieten.Kom jij ook eens gezellig langs?

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij je iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies.
Wij zijn jouw persoonlijke voedingsadviseur.

Wil je de meloen nu of over drie dagen eten? Je krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit!
Of voel je een verkoudheid opkomen of voel je je grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis!

Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kun je altijd bij ons terecht!