Kwaliteit

Kwaliteit

U ziet een doosje Hollandse aardbeien staan bij de supermarkt voor 99 cent. Even verderop ziet u een doosjes Hollandse aardbeien in onze winkel staan, ook voor 99 cent. Naast deze doosjes staan ook doosjes aardbeien voor 1,99 euro. Ze zien er hetzelfde uit maar zijn een euro duurder. Waarom zou u dan een euro meer betalen in onze winkel voor deze, op het oog, zelfde aardbeien?

Het antwoord is simpel: kwaliteitsverschil. Wij bieden u niet alleen goedkope aardbeien maar ook de duurdere (andere soorten) aardbeien aan zodat u als consument keuze heeft.

De aardbeien zijn slechts één voorbeeld. Er is ontzettend veel kwaliteitsverschil bij elk product ten opzichte van andere winkels. Kom ze bij ons proeven en overtuig uzelf. Kwaliteit is namelijk niet te beschrijven, maar wel te proeven!

Kom jij ook eens gezellig langs?

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij je iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies.
Wij zijn jouw persoonlijke voedingsadviseur.

Wil je de meloen nu of over drie dagen eten? Je krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit!
Of voel je een verkoudheid opkomen of voel je je grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis!

Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kun je altijd bij ons terecht!