Wensen of vragen? Neem contact op: 0223-647118
Inloggen
Groenten en fruit Je proeft wel waarom

BIJZONDERE MOMENTEN

Geslaagd voor school of een zwemdiploma, een jarige, een 50 jaar jubileum te vieren, ziek of gewoon zomaar? Een fruitmand kan altijd! Een gezond alternatief voor elke gelegenheid.

GESLAAGD

Het harde werken wordt dan eindelijk beloond. Na al die inspanning en stress is het dan eindelijk zover... Je bent geslaagd!

Geslaagd voor school, cursus, rijexamen, zwemmen, veter strikken of wat dan ook. Een mooi moment om iemand een fruitgeschenk cadeau te doen. Een origineel, lekker en gezond cadeau voor iedere geslaagde.

JUBILEUM

Heb je een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen.

Of dat je collega nu 25 jaar bij de zaak zit, je 12½ jaar getrouwd bent, of iemand al 10 jaar fantastisch vrijwilligerswerk verricht, een fruitgeschenk doet het altijd goed.

ZIEK

Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. Althans dat is wat vaak wordt gezegd wanneer iemand ziek is. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn.

Een fruitgeschenk is een ware bom aan vitamines. Van kiwi's tot ananas, van sinaasappelen tot aardbeien. Jij roept, wij maken.

JARIG

Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Je man of vrouw, zoon of dochter, familielid, vriend of vriendin, kennis, buurvrouw of buurman of collega is jarig. Een mooi moment om deze persoon eens in de bloemetjes te zetten, maar dan niet letterlijk.

Heb je er wel eens aan gedacht om een fruitgeschenk cadeau te geven? Gezond, lekker en bovenal bijzonder orgineel. Je zult versteld staan van de reacties.

TOT ZIENS

Er is altijd een moment van afscheid. Iemand gaat met pensioen, gaat voor langere tijd naar het buitenland of verlaat zijn trouwe buren voor nieuwe buren.

Hoe dan ook, dit mag niet ongemerkt voorbij gegaan worden. Maak daarom van het afscheid een vrolijk en fris gebeuren en verras ze met een heerlijk fruitgeschenk, zodat ze de eerste twee weken al smullend van je kunnen nagenieten.

ELKEDAGVERSSS.NL

Drooghe Bol 1029
1788 VB Julianadorp

0223-647118
info@elkedagversss.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag

08.00 - 18.00 uur

Vrijdag

08.30 - 20.00 uur

Zaterdag

08.00 - 17.00 uur

Marco's Groenten & Fruit, elkedagversss(.nl) is al sinds 1993 een begrip in Julianadorp en omstreken. Dé groenten- en fruitspeciaalzaak met een breed assortiment. Dagelijks vers gesneden groenten en salades worden bereid in eigen keuken.

Deze producten worden geconditioneerd aangeboden in een modern ingerichte winkel waarin onze medewerkers jou graag adviseren.

Als wij vandaag iets niet hebben, dan hebben we het morgen!

Groenten en fruit Je proeft wel waarom

Veilig betalen: bij levering