Wensen of vragen? Neem contact op: 0223-647118
Inloggen
Groenten en fruit Je proeft wel waarom

HET BEGINT MET VERS

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.Wij zijn jouw persoonlijke voedingsadviseur.

Aardappelen, groente en fruit komen tegenwoordig overal vandaan. Als de seizoenen goed zijn komen deze producten van eigen bodem. Wij willen je echter graag het gehele jaar door alle producten (kunnen) aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn. Kom het eens proeven in de winkel... je zult versteld staan.

Eén ding is zeker: voor vers en kwaliteit moet je bij ons zijn!

ONZE PRODUCTEN

Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aardappelen, groente en fruit. Je krijgt echter niet alleen producten bij ons... wij leveren veel meer dan alleen een product.

Verse kant & klaar maaltijden en soepen

Heerlijke fruitsalade om je vingers bij af te likken

De unieke Roseval-aardappel en ouderwetse stoofappeltjes

Belevering van kwaliteitshoreca en werkfruit

Dagelijks versgesneden (panklare) groenten

Verse fruitsappen, boordevol vitamines maar vóóral zijn ze heel erg lekker

Diverse rauwkostsalades die dagelijks vers worden bereid

KWALITEIT

Je ziet een doosje Hollandse aardbeien staan bij de supermarkt voor 99 cent. Even verderop zie je een doosjes Hollandse aardbeien in onze winkel staan, ook voor 99 cent. Naast deze doosjes staan ook doosjes aardbeien voor 1,99 euro. Ze zien er hetzelfde uit maar zijn een euro duurder. Waarom zou je dan een euro meer betalen in onze winkel voor deze, op het oog, zelfde aardbeien?

Het antwoord is simpel: kwaliteitsverschil. Wij bieden je niet alleen goedkope aardbeien maar ook de duurdere (andere soorten) aardbeien aan zodat je als consument keuze hebt.

De aardbeien zijn slechts één voorbeeld. Er is ontzettend veel kwaliteitsverschil bij elk product ten opzichte van andere winkels. Kom ze bij ons proeven en overtuig jezelf. Kwaliteit is namelijk niet te beschrijven, maar wel te proeven!

ADVIES

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij je iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Wij zijn jouw persoonlijke voedingsadviseur.

Wil je de meloen nu of over drie dagen eten? Je krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit! Of voel je een verkoudheid opkomen of voel je je grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis!

Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kun je altijd bij ons terecht!

ELKEDAGVERSSS.NL

Drooghe Bol 1029
1788 VB Julianadorp

0223-647118
info@elkedagversss.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag

08.00 - 18.00 uur

Vrijdag

08.30 - 20.00 uur

Zaterdag

08.00 - 17.00 uur

Marco's Groenten & Fruit, elkedagversss(.nl) is al sinds 1993 een begrip in Julianadorp en omstreken. Dé groenten- en fruitspeciaalzaak met een breed assortiment. Dagelijks vers gesneden groenten en salades worden bereid in eigen keuken.

Deze producten worden geconditioneerd aangeboden in een modern ingerichte winkel waarin onze medewerkers jou graag adviseren.

Als wij vandaag iets niet hebben, dan hebben we het morgen!

Groenten en fruit Je proeft wel waarom

Veilig betalen: bij levering